Sök

Styrka i varje rörelse - Utrustning för alla dina träningsbehov

Gymutrustning

för kraft och prestation

Gör ett supersök efter produkt/kategori/artikel etc..

Sök

Kategorier gymutrustning

Gymutrustning - en guide till val och kvalitet

Välkommen till GymPartner, din ultimata källa för gymutrustning med maskiner av högsta gymkvalitet från världens ledande varumärken. Våra träningsmaskiner är särskilt utformade för att effektivt stimulera olika muskelgrupper i flera plan samtidigt som de erbjuder ergonomisk komfort under träningen.

Ny eller begagnad gymutrustning - vad ska man tänka på?

När du överväger att investera i gymutrustning är det viktigt att väga kvalitet mot kostnad. Ny utrustning innebär tillgång till den senaste tekniken och kommer med full garanti vilket kan ge en ökad trygghet men till ett högre pris. Å andra sidan representerar begagnad utrustning ett mer kostnadseffektivt alternativ särskilt för nybörjare eller de med begränsad budget.

Dock är det kritiskt att noggrant inspektera begagnad gymutrustning för eventuellt slitage och säkerhetsrisker. Om du planerar för intensiv användning kan ny utrustning vara ett mer ekonomiskt val på lång sikt beroende på dina specifika behov och prioriteringar.

Gympartner - din partner för kvalitetsutrustning

Hos GymPartner hittar du allt från ny till begagnad gymutrustning inklusive kompletta gymuppsättningar med löpband, crosstrainers, motionscyklar, spinningcyklar och mycket mer från branschens ledande varumärken. 

Sedan 1992 har vi tillsammans med kända namn som Eive Nilsson och Anders Bengtsson engagerat oss i försäljningen av högkvalitativ träningsutrustning och kosttillskott från MM Sports.

Vårt mål är att bli Sveriges mest omfattande leverantör av vårt eget varumärke GrandMaster Fitness samt en rad andra toppklassade gymprodukter. Vi erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, redskap och hemmagym samt specialpaketerade lösningar för gym, BRF:er och skivstångspaket.

Välj mellan begagnat och nytt med gympartner

Vare sig du letar efter begagnade gymmaskiner eller helt ny träningsutrustning i toppskick erbjuder GymPartner produkter från välrenommerade varumärken som Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex och Eleiko. Vårt sortiment av GrandMaster Fitness produkter motsvarar de högsta kraven för kommersiella gym eller den kräsna hemmagymägaren som söker kvalitet i varje vikt och stång.

SecondHand - sälj och återaktivera

Är du en entusiast av secondhand?
Hos GymPartner uppmuntrar vi till återanvändning av träningsprodukter och gymutrustning.
Sälj dina gamla prylar när du uppgraderar och hjälp andra att aktivera sina träningsrutiner. 

Genom att välja cirkulär konsumtion bidrar du inte bara till miljön utan också till att fler får möjlighet till ett aktivt liv.

Tillsammans arbetar vi mot en hållbar framtid inom fitnessindustrin.
Oavsett om du föredrar att träna hemma eller i ett professionellt gym låt GymPartner vara din guide och partner i jakten på kvalitet och hållbarhet.